• slide-1.jpg
  • slide-2.jpg
  • slide-3.jpg
  • slide-4.jpg

Îngrijirea copiilor bolnavi de cancer din regiunea Galaţi. Studiu de fezabilitate și dezvoltare pentru construirea unui centru de îngrijire medicală la Spitalul Municipal de Pediatrie „Sf. Ioan” - Galaţi și la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos”- Galaţi

În cadrul SemiMaratonului Galati 2015, organizat de Fundația Comunitară Galați, Asociatia „Galatzi 2020” a propus un proiect numit Zestrea Verde. Aceasta dorește să ofere gălățenilor produse locale, naturale și sănătoase, cultivate în condiții prietenoase cu mediul. Proiectul va face posibilă livrarea săptămânală pe bază de abonament de legume și fructe, produse în mod tradițional în 10 gospodării din județul nostru.

Sistemul de livrare își propune astfel sprijinirea micilor gospodării țărănești prin posibilitatea obținerii unor venituri decente, dar și accesul consumatorului urban la produse locale, sezoniere și de calitate.

Contribuțiile și donațiile vor finanța achiziția logisticii minimale de funcționare a sistemului de livrare (mijloc de transport, costuri administrare platforma online etc.) și va funcționa pe baze non-profit, veniturile obținute fiind direcționate pentru funcționarea și dezvoltarea acestuia.

 

“Noi sperăm că acești copii să aibă o șansă de  diagnostic și tratament  ca și în Europa de Vest.”

Faze ale proiectului

20 iulie 2016 după-amiază
Atelier de lucru pentru demararea proiectului Partea 2


19 iulie 2016 după-amiază
Atelier de lucru pentru demararea proiectului Partea 1


19 iulie 2016 dimineață
Prezentarea proiectului la Galați


22 martie 2016
Invitația ministrului de stat Peter Friedrich, Ministrul de afaceri federale europene și internaționale din Baden-Württemberg


Vezi toate etapele